Om klubben

Næstved Ny Fotoklub
Kildesalen
Kildemarksvej 70
4700 Næstved
Find vej (Google Maps)

I Næstved Ny Fotoklub har du mulighed for at møde andre fotointeresserede og få / give gode råd og tips vedrørende fotografering.

Klubben spænder bredt lige fra nybegynderne til dem, der har en stor og bred viden om foto. Vores mål er at tilbyde fritidsfotografer et fagligt miljø gennem fællesskab og medlemsinddragelse, som inspirerer, aktiverer og udvikler på alle niveauer.  

Klubben kan tilbyde lån af fotoudstyr, såsom skærmkalibreringsudstyr, lysanlæg og store baggrunde.

Klubben prøver at arrangere et par ture om året, hvor vi kommer ud i naturen eller til udstillinger, hvor vi kan være sammen med andre fotointeresserede.

Klubben inviterer indimellem gæster udefra, som hjælper og inspirerer til at alle kan blive klogere. Det kan være kendte fotografer, lokale idèmagere inden for fotoverden, eller blot en mand/kvinde med en passion for fotografering. Det kan også være, hvordan man anvender en eller flere flash (blitz), det kan være omkring fotopapir, billedrammer med passepartout, eller noget helt fjerde. Her skal man følge med i kalenderen.

Tjek kalenderen for klubaftner.
Normale klubaftener er mandage fra kl. 19.00 – 21.00 – Kildemarksvej 70, Kildesalen – 4700 Næstved

Kontakt:
Se kontakt-side

Kontingent:
750 kr. pr. år, som skal betales senest d. 15. januar ved indbetaling på nedenstående konto (dato følger fra bestyrelsen).
Bank: Spar Nord | registreringsnummer 9819 | kontonummer 458 223 3506.